Окупанти почали штурмувати "Азовсталь" — спроби прорватися на завод призвели до загибелі двох жінок

Окупанти почали штурмувати "Азовсталь" — спроби прорватися на завод призвели до загибелі двох жінок

Російські окупаційні війська розпочали штурм заводу "Азовсталь", де досі перебувають цивільні особи, серед яких і діти. Повідомляють, що на заводі пожежа.

Внаслідок масованих авіабомбардувань території заводу "Азовсталь" російськими окупантами близько десяти людей було поранено, загинули двоє жінок. Про це повідомили представники полку "Азов" в своєму телеграм-каналі.

3 травня війська РФ розпочали штурм заводу "Азовсталь" у Маріуполі, де досі ховаються від обстрілу тисячі мирних жителів, включаючи дітей, які не змогли евакуюватися. Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Також цю інформацію підтвердив заступник командира полку "Азов", який війська РФ заблокували на території заводу, Святослав Паламар.

По телефону він повідомив, що захисники Маріуполя, які перебувають на "Азовсталі", закликають Верховного Головнокомандувача втрутитися у ситуацію. За його словами, перед штурмом авіація окупаційних військ кілька годин бомбила "Азовсталь". Виникла масштабна пожежа, дим видно практично у всіх районах Маріуполя.

Нагадаємо, що з 29 квітня відбувається евакуація мирних жителів, які ховаються від обстрілів військ РФ на території підприємства "Азовсталь". Евакуація відбувається за підтримки ООН та Червоного Хреста.