У Дніпрі пограбували відділення ПриватБанку: за інформацію про злочинця дають 100 тис. грн.

пограбування приватбанк
На місці пограбування відділення ПриватБанку. Фото: "Дніпро Оперативний"

У Дніпрі озброєний чоловік увірвався у відділення ПриватБанку і, погрожуючи пістолетом, вчинив пограбування, після чого втік. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний".

Збройне пограбування сталося у п'ятницю, 4 лютого, близько 17:30 на вулиці Будівельників. Чоловік у масці та рукавичках зайшов у відділення банку. Він погрожував пістолетом і забрав у касира 52 тисячі гривень, а потім втік.

На місце одразу виїхали співробітники поліції. У самому відділенні та біля правоохоронці проводять слідчі дії, вивчають запис із камери відеоспостереження, на яку потрапив розбійний напад на працівника банку.

Оголошено розшук. За будь-яку інформацію, яка допоможе затримати підозрюваного, ПриватБанк пообіцяв 100 тисяч гривень. Крім того, 10 тисяч обіцяють тим, хто передасть будь-яку інформацію, яка допоможе швидше розкрити злочин.

Нагадаємо, 2021 року жінка спробувала вчинити зухвале пограбування за допомогою "коктейлю Молотова". Вона кинула підпалену пляшку з рідиною, після чого почала загрожувати зброєю та вимагати гроші. Працівники фінустанови виконали її вимогу, однак одразу викликали поліцію. Зловмисницю затримали, тепер їй загрожує до 15 років ув'язнення.

У Харкові злочинці зазіхали на майно офісу Харківського антикорупційного центру: винесли ноутбуки, відеотехніку та інше обладнання.