У Львові затримали коригувальника ракетних ударів окупантів

У Львові затримали коригувальника ракетних ударів окупантів

Правоохоронці затримали жителя Львова, який коригував ракетні удари російських військ на всій території Львівської області. Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"За даними слідства, уродженець Львова, будучи колишнім працівником КДБ СРСР, протягом березня 2022 року надавав допомогу державі-агресору та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України. Так, чоловік за допомогою одного з месенджерів передавав інформацію представниками РФ про місцезнаходження ЗСУ на території Львівської області для завдання ракетних ударів", - сказано в повідомленні.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Досудове розслідування здійснюється Управлінням СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, 25 червня російська армія з Чорного моря запустила шість ракет територією Львівської області, дві з них були відбиті.