Загарбники вдарили по Харківщині, поранивши дворічну дитину

Загарбники вдарили по Харківщині, поранивши дворічну дитину

У вівторок, 5 липня, близько 18:00 російські окупаційні війська обстріляли смт Печеніги Чугуївського району Харківської області. Внаслідок ворожого обстрілу було поранено двох людей, повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Унаслідок обстрілу поранено двох мирних жителів, серед яких хлопчик віком 1 рік 11 місяців і 64-річний чоловік. Також пошкоджено житлові будинки", – йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) КК України. Досудове розслідування проводить Чугуївське районне управління поліції.

Надалі матеріали кримінального провадження буде передано за підслідністю до УСБУ в Харківській області. Процесуальне керівництво – Чугуївська окружна прокуратура.

Нагадаємо, що цього дня також армія РФ завдала по Хмельницькій області ракетні удари, внаслідок чого в регіоні прогриміло кілька вибухів. Згодом голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій додав, що йдеться про три російські ракети.

В одному з районів області зафіксовано густу задимленість.