Росія завдала удару трьома ракетами по Хмельницькій області

Росія завдала удару трьома ракетами по Хмельницькій області
Фото: Facebook/SGamalij

Російські війська ввечері 5 липня випустили 4 ракети по території Хмельницької області. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

За його словами, це сталося біля 19:45. Одну ракету збили українські сили протиповітряної оборони, її уламки впали на території Шепетівського району. Три інші ракети влучили на територію однієї з громад Хмельницького району.

"Ціллю ударів була водонапірна башта, яка повністю забезпечує водою громаду. В результаті вибухів, одна людина поранена. Жертв немає", - заявив голова області.

В свою чергу, як повідомляє "Суспільне. Хмельницький" з посиланням на голову Ярмолинецької селищної громади Андрія Шутяка, внаслідок ракетного удару на території громади травмувалась одна людина, але загиблих немає. За його словами, в травмованого осколкове поранення сідниці, його доставили в лікарню.

Перед цим в регіоні повідомляли про можливість ракетних ударів. Зокрема, відповідне оголошення з'явилося за півтори години до удару і на Facebook-сторінці Ярмолинецької громади.

"Закликаємо громадян наступні 24 години бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Цієї ночі є підвищена загроза ракетних обстрілів західної частини України, в тому числі смт Ярмолинці і населених пунктів громади", - йшлося у ньому.

Зазначимо також, що раніше у вівторок російські війська обстріляли Миколаїв, зокрема зруйнувавши там будинок культури, але й вразивши військову інфраструктуру.

Крім цього, у цей же день російські загарбники обстріляли і Слов'янськ Донецької області. Противник обстрілював центральну та північну частину міста. Внаслідок обстрілу спалахнув ринок, щонайменше одна людина загинула та сім були поранені.