Регіональна газова компанія стала дистриб'ютором міжнародних виробників газового обладнання

Регіональна газова компанія стала дистриб'ютором міжнародних виробників газового обладнання
На початку 2022 року Регіональна газова компанія підписала угоди із дев'ятьма міжнародними компаніями. Фото: прес-служба РГК

РГК створила центр дистрибуції із постачальниками газового обладнання світового рівня. Компанія вже уклала договори із дев'ятьма провідними брендами. Про це повідомляє прес-служба РМК.

 

РГК представлятиме в Україні інтереси таких компаній, як Pietro Fiorentini, Cavagna Group, Emerson Process Management, Esders, FIV тощо.

Регіональна газова компанія створила та розвиває глобальну систему міжнародного партнерства з провідними виробниками газового обладнання. Минулого року компанія втричі наростила товарообіг із міжнародними партнерами.

На початку 2022 року Регіональна газова компанія підписала угоди із дев'ятьма міжнародними компаніями. У дистриб'юторський портфель РГК входять продукція та послуги таких компаній, як Pietro Fiorentini, Cavagna Group, Mesura Metering, Emerson Process Management, NTG Plastik, Esders, FIV, Michał Kamieniecki Kamitech-Serwis, Axel Semrau.

Продукція та рішення міжнародних партнерів РГК доступні клієнтам компанії у комплексі з газовим обладнанням виробництва RGC Production на ринках України, Європи, Близького Сходу та Азії.

Регіональна газова компанія готова надати клієнтам в Україні послуги інжинірингу, в які входить весь комплекс робіт: від розробки проєкту до його реалізації, включаючи об'єкти інтелектуальної власності. Щоб отримати консультацію, достатньо заповнити форму зворотного зв'язку на сайті.

Ексклюзивні умови співпраці РГК із світовими технологічними лідерами забезпечують найкращі можливості для постачання в Україну та сервісу сучасного обладнання, орієнтованого на запити клієнтів.

"Центр дистрибуції РГК дозволить українським клієнтам мати надійне та ефективне обладнання, прилади, комплектуючі, матеріали та інжинірингові послуги від технологічних лідерів газової галузі з Європи, Північної Америки та Азії, – каже Олексій Тютюнник, операційний директор РГК. – Регіональна газова компанія реалізує також власні проекти, використовуючи газове обладнання та рішення світових виробників. Зокрема, проєкти у сфері редизайну газорозподільних мереж та чистих видів енергії”.

Наприклад, у серпні 2021 року пройшли успішні випробування 20%-ною газоводневою сумішшю шафових газорегуляторних пунктів виробництва RGC Production, обладнаних регуляторами Pietro Fiorentini.

Продукція компаній Cavagna Group, Emerson Process Management, FIV активно використовується газорозподільними компаніями, що працюють під брендом РГК, у проектах редизайну та підготовки мереж для роботи з новими видами енергії.

Системні рішення для хроматографії, мас-спектрометрії та одорації Axel Semrau та газоаналітичні системи ESDERS будуть цікаві виробникам біометану. Перші підприємства будуть підключені до розподільних мереж восени цього року. Загалом РМК уже отримав 16 заявок на приєднання від компаній у п'яти областях України.

Фахівці РДК проходять регулярне навчання та стажування на заводах виробників, мають відповідні сертифікати, а умови гарантійного та постгарантійного сервісу підтримуються виробниками.

Довідка: РГК – технологічна компанія, яка розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності та логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані із глобальними ринками.

Раніше повідомлялося, що у 2021 році газорозподільні компанії, які працюють під брендом РГК, перерахували до бюджетів різних рівнів 4,3 млрд грн податків.