Смертельна ДТП у Харкові: поліція викликала Ярославського на допит

Смертельна ДТП у Харкові: поліція викликала Ярославського на допит
Ярославський не коментує інформацію про ДТП. Фото: Facebook бізнесмена

Вночі 10 лютого у Харківській області на трасі Чугуїв – Мартово сталася смертельна ДТП. На місці інциденту знайшли номери автомобіля, які начебто належать першій машині кортежу голови групи DCH Олександра Ярославського. Про це повідомляє видання "Українська правда" із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Наразі поліція Харкова не підтвердила, але й не спростувала участь кортежу Ярославського у смертельній ДТП на трасі Чугуїв – Мартове.

При цьому правоохоронці викликали на допит Ярославського як "можливий учасник ДТП", повідомляє прес-служба МВС.

У свою чергу, прес-служба Нацполіції опублікувала повідомлення про те, що на трасі Київ — Харків — Довжанський невстановлений автомобіль збив на смерть пішохода (чоловіка). Поліцейські встановили, що авто рухалося з боку міста Чугуєва у напрямку Харкова. Особа вбитого також встановлюється.

Місце ДТП на трасі Київ – Харків – Довжанський. Фото: прес-служба Нацполіції Харкова

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) та за ч. 3 ст. 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України.

На даний момент Ярославський ніяк не коментує цю ДТП та інформацію про те, що автомобіль з його кортежу, можливо, збив пішохода на смерть.

Зазначимо, що Ярославський, якому належить група DCH, коли знаходиться в Україні, живе у селі Мартове, але працює у Харкові. Тобто, ймовірно, бізнесмен часто їздить трасою Київ — Харків — Довжанський.