ПБГ "Ковальська" відновлює роботу підприємств

ПБГ "Ковальська" відновлює роботу підприємств
Будівництво

Промислово-будівельна група "Ковальська" відновлює роботу трьох заводів у Києві, будівельного хабу у Львівській області, а також на кар'єрах у Житомирській області. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ковальська" проводить аудит будівельних об'єктів та готується відновити роботи на будмайданчиках.

"З 24 лютого більшу частину наших активів було призупинено. У квітні ми починаємо поступове відновлення, оскільки тривалість бойових дій складно спрогнозувати", — заявив генеральний директор ПБГ "Ковальська" Сергій Пилипенко.

Він зазначив, що йде робота щодо переїзду частини виробничих потужностей у західний регіон.

Промислово-будівельна група (ПБГ) "Ковальська" має намір також продовжити будувати у Розвадові Львівської області промисловий кластер.

Зупинено виробництво на газобетонному підприємстві "Енерджі продакт" у Новій Каховці. Оцінюються пошкодження заводу "Будіндустрія" у Чернігові для подальшого ремонту

ПСГ "Ковальська" працює на будівельному ринку України з 1956 року. Об'єднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Загальна кількість працівників – 5 тисяч осіб.

Нагадаємо, перед повномасштабним вторгненням військ РФ комерційний департамент корпорації "Ковальська" очолив Роман Курашев, який раніше обіймав посаду директора департаменту маркетингу "Метінвест Холдинг".