Telegram ввів функцію перекладу новин з української та інших мов

Telegram ввів функцію перекладу новин з української та інших мов

Telegram ввів функцію перекладу новин з української та інших мов. Про це засновник Telegram Павло Дуров написав у своєму каналі.

"У минулі вихідні Telegram випустив ще одне історичне оновлення. На додаток до функцій, які перевизначають межі того, що може робити програму для обміну повідомленнями (ніколи ще боти не були такими потужними, а параметри повідомлень такими гнучкими), ми представили пів дюжини інших покращень. Серед них підтримка більшої кількості мов у перекладах повідомлень, - написав Дуров.

Щоб активувати кнопку перекладу, потрібно вибрати в налаштуваннях пункт "мови".

"Ми визнаємо, що Telegram став основним джерелом інформації з України, і сподіваємося, що інструменти, що надаються нами, допоможуть інформувати більше людей і врятувати більше життів. Щоб полегшити роботу журналістам по всьому світу, всі повідомлення загальнодоступних каналів українською мовою тепер завжди пропонують кнопку перекладу за замовчуванням", - додав творець Telegram.

Нагадаємо, 24 лютого через воєнне вторгнення Росії на територію України Telegram зіткнувся з безпрецедентним навантаженням.