HOPIN дарує промо-код на 25 грн та буде безкоштовно возити пасажирів на електрокарі

Мобільний додаток для замовлення таксі HOPIN приєднується до святкування 25-ї річниці дня Незалежності України та дарує своїм користувачам промо-код UKRAINE25 на суму 25 грн. Даний промо-код можна додати у HOPIN тільки 24 серпня ("Меню — Промо-коди"), використати його потрібно до кінця 28 серпня
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

І саме цікаве, що HOPIN у партнерстві з салоном електромобілів GreenWheels пропонує безкоштовні поїздки пасажирам, які зможуть замовити, або на замовлення яких відгукнеться електрокар Chevrolet Volt у період з 24 по 26 серпня. Варто зазначити, що даний автомобіль буде приймати замовлення тільки з початковою та кінцевою точками маршруту.

https://www.youtube.com/watch?v=1w_YA2LkJ5E

Окрім цього, всі користувачі додатку, які вже мали успішні поїздки з HOPIN, можуть запрошувати друзів та отримати бонуси за це. Надіславши власний промо-код другу з розділу меню "Промо-коди", Ваш друг за умови, що він новий користувач, одразу ж отримає 120 грн, а після його першої поїздки Ви отримаєте 60 грн на власний бонусний рахунок.

Замовити HOPIN дуже просто, для цього достатньо всього 3-х кліків. Пасажири можуть установлювати різноманітні фільтри, робити замовлення на певний час, проводити замовлення як з точками А і Б, так і тільки з точкою А. Замовляти можна будь-яке авто, або якесь певне, просто натиснувши на його іконку перед початком замовлення. Після замовлення пасажири бачать, як авто наближається до них і коли буде. Безпосередньо перед прибуттям приходить повідомлення з додатку "Таксі практично на місці", а коли авто прибуло — "Авто чекає на Вас".

Поїздку можна розшарити для друзів, знайомих. Під час поїздки потрібно натиснути "Спільна поїздка" і надіслати посилання через e-mail, sms, viber, whatsapp…. Вашому другу буде видно, де Ви і куди їдете. Погодьтесь, досить цікава функція)

HOPIN не обмежує у видах розрахунку. Можна розрахуватися готівкою, платіжною карткою через додаток (її потрібно попередньо додати до аккаунту, вартість списується після поїздки), чи бонусами, які вони мають на рахунку. До того ж бонуси не згорають, якщо вартість поїздки нижча, аніж сума бонусів на рахунку, решта залишається на наступні поїздки, а якщо вартість поїздки вища — пасажир просто доплачує різницю — карткою, або готівкою.

HOPIN підтримує найбільш використовувані світові мови, включаючи українську та російську. Додаток можна завантажити через Google Play, Apple AppStore, Windows Store та Amazon Store.

Досі не користуєшся HOPIN?!

Завантажуй зараз на офіційному сайті або в магазинах мобільних додатків.