Разом зможемо більше: долучайтесь до кампанії з розвитку Українського католицького університету

Цього року добігає кінця перша безпрецедентна кампанія з розвитку Українського католицького університету "Нове покоління для нової України!". З цієї нагоди 3 грудня у Києві відбудеться Благодійний вечір, які збере близько 350 однодумців, серед яких провідні громадські та релігійні діячі, бізнесмени, представники академічної спільноти і дипломатичного корпусу, діячі культури та мистецтва, які розуміють важливість якісної вищої освіти для розвитку українського суспільства.

У 2010 році, коли УКУ розпочав кампанію збору коштів для розвитку, багатьом це завдання здавалося нездійсненним. В Університеті діяло два факультети, шість основних освітніх програм. Завдяки підтримці благодійників із різних країн та континентів за сім років вдалося побудувати інноваційний студентський колегіум, багатофункційний навчальний корпус, унікальну університетську церкву Святої Софії — Премудрості Божої, розпочато будівництво Центру імені Митрополита Андрея Шептицького.

УКУ значно розширив навчальну, наукову та формаційну програму. Університет зараз має шість факультетів, вісім бакалаврських, 19 магістерських та аспірантських програм, 22 освітніх інститути та центри.

Проте не будинки є основними, а те, що в них відбувається: виховання нового покоління, навчання, наукова і суспільна праця, духовне життя.

"Дякую Вам, що Ви були та є серед тих, хто допоміг нам здійснити великі мрії та задуми. Вони є не лише нашими. Випускники УКУ, які є найбільшим університетським досягненням, працюють і служать у різних ділянках, роблячи свій вклад у трансформацію суспільства та України", — президент УКУ, владика Борис (Ґудзяк).

За словами президента Університету, праця над розбудовою України, вихованням нового покоління тільки розпочато: "Завершення кампанії — це ще далеко не кінець, це лише один початковий етап. УКУ продовжуватиме "бажати великого", свідчити та служити, формувати нове покоління для нової України. Запрошуємо Вас мріяти і здійснювати мрії з нами".

Почесним гостем та промовцем цьогорічного благодійного вечора на підтримку Українського католицького університету є Міністр охорони здоров"я Доктор Уляна Супрун.

Гості впродовж вечора зможуть насолодитися фрагментами рок-мюзиклу "Got to be free" у камерній версії.

Додаткову інформацію можна отримати: +38 097 978 12 24, + 38 044 425 39 37, [email protected], www. ucu.edu.ua, www.supporting.ucu.edu.ua