TEDIS Ukraine увійшла до рейтингу найбільших компаній у Центральній та Східній Європі

Згідно з рейтингом "500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи", який щорічно складає аудиторська компанія Deloitte на підставі фінансових показників діяльності компаній, TEDIS Ukraine посіла 102 сходинку

Міжнародна аудиторська компанія Deloitte оприлюднила черговий рейтинг 500-та найбільших компаній Центральної та Східної Європи за результатами 2015 фінансового року.

Дослідження проводилися на підставі інформації про доходи компаній за 2015 фінансовий рік у сферах банківської діяльності, FMCG, рітейлу, агропромислового комплексу, транспорту, енергетики та нафтогазового сектору, металургії та машинобудування, телекомунікацій та IT.

Аналіз Deloitte є впливовим експертним висновком в ділових колах Європи. Рейтинг складається щорічно понад 10 років, допомагаючи найбільшим компаніям своєчасно адаптуватися до сучасних тенденцій європейського та регіонального ринків, підвищити ефективність, знайти та впровадити актуальні механізми щодо заохочення та збільшення числа клієнтів.

TEDIS Ukraine посіла 102 місце у рейтингу Deloitte 2015 року. Нагадаємо, що компанія є одним з найбільших платників податків країни. Зокрема у 2015 році TEDIS Ukraine сплатила 1,5 млрд грн до державного бюджету. А за результатами першого кварталу 2016 року компанія посіла 32 місце серед 100 найбільших платників податків України за даними Державної Фіскальної Служби.

"Участь нашої компанії в цьому престижному рейтингу є для нас добрим знаком. Це свідчить про визнання досягнень TEDIS Ukraine як в нашій країні, так і за кордоном, її впливовості та значимості для української економіки", — сказав директор TEDIS Ukraine Іван Бей.

У цьому році кількість українських компаній, які потрапили до рейтингу Deloitte, скоротилася. Якщо у 2014 році до ТОП-500 потрапили 32 компанії та 3 банки, то у 2015 році — 29 компаній та 2 фінустанови.