9,2 тисяч споживачів газу Львівщини стали новими клієнтами "Львівгаз збуту"

Фото: vesti.ru
Фото: vesti.ru
Найактивніший приріст клієнтів спостерігається у Львові — це 7199 нових домогосподарств

Від початку року новими клієнтами "Львівгаз збуту" стали ще 9248 споживачів газу області. Чисельність клієнтів збільшується за рахунок новобудов та їх газифікації. Зокрема, найактивніший приріст побутових споживачів спостерігається у Львові — це 7199 нових домогосподарств. Ще 619 нових споживачів компанія отримала у Стрийському районі та 600 у Яворівському.

"Як показує наша клієнтська база, серед усіх видів палива, мешканці не лише Львова, а й області надають перевагу саме природному газу. Хоча не секрет, що у сільській місцевості, окремі споживачі з метою економії повертаються до користування дровами, як альтернативним видом палива", — говорить директор ТОВ "Львівгаз збут" Павло Майк.

Клієнти "Львівгаз збуту", котрі використовують газ для побутових потреб, споживають його найбільше. Обслуговування таких споживачів є найбільш затратним та трудомістким, адже вимагає від компанії організації щоденного прийому клієнтів та опрацювання звернень, виготовлення та доставки рахунків, забезпечення роботи контакт-центру, інших інформаційно-консультаційних та платіжних сервісів тощо.

Нагадаємо, для вирішення газових питань компанія "Львівгаз збут" налагодила систему консультацій як у відділеннях компанії, так і за допомогою контакт-центру. Окрім того, для клієнтів доступні онлайн сервіси: "Особистий кабінет" на сайті 104.ua, мобільні додатків 104 MobileLight (iOS) та 104Mobile (Android), чат-бот 7104 у Viber.