"Нова пошта" відкриває школу для підприємців

Компанія пропонує власникам малого та середнього бізнесу в регіонах України безкоштовно здобути знання, необхідні для розвитку власної справи

Місією "Нова пошта" у цьому проекті є внесок у добробут України, основою якого тут вважають саме малий та середній бізнес. За 15 років на ринку експрес-доставки компанія стала драйвером розвитку підприємництва, запропонувавши клієнтам легку та зручну доставку товарів по Україні та за її межі. Тепер "Нова пошта" відкриває нові можливості для власників МСБ. Школа для підприємців надає учасникам можливість використати отримані знання для стрімкого та якісного розвитку бізнесу.

Школа призначена для українських бізнесменів, які мають власну справу та планують активно її розвивати. Вона працюватиме у чотирьох областях України. Перший курс стартує в Одесі 17 вересня. Львів"яни долучаться 24 вересня, мешканці Дніпра — 8 жовтня, Харкова — 22 жовтня.

За три місяці студенти школи підприємництва "Нова пошта" отримають практичні знання з економіки та фінансів, маркетингу, IT, дистрибуції та інших дисциплін, знання яких необхідне для системного розвитку бізнесу.

Учасники проекту пройдуть шлях створення нового продукту від ідеї до поставки товару на полиці магазинів. Це дозволить їм уникнути багатьох ризиків, які часто виникають під час розвитку стартапів. Найкращі студенти отримають ґрунтовну компетенцію щодо фінансів, HR та інтернет-просування товарів, а також персоналізовані гранти на розвиток своєї справи.

Відбір учасників проведе експертна комісія. Члени комісії врахують багато показників: від балансу між амбітністю та реальністю планів до справжніх перспектив продукту чи сервісу, який виготовляє чи надає компанія.

Викладатимуть у школі досвідчені бізнес-практики із західною освітою, що були або є викладачами МВА-програм в українських та міжнародних бізнес-школах. Серед них Юлія Габ, Ігор Дідок, Олена Сіукаєва та інші. Їх об"єднує успішний власний досвід та щире прагнення особисто долучитися до розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

Щоб стати учасником проекту, потрібно заповнити анкету за посиланням.