Оголошення переможців соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ!

Оголошення переможців соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ!
У середу в прямому ефірі Instagram-сторінки групи компаній SEOWAVE було оголошено результати першого етапу соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ — АТО. Вітаємо переможців!

2 травня у прямому ефірі Instagram виконавчий директор  групи компаній SEOWAVE Тетяна Аборонок за допомогою рандомного способу визначила переможців першого етапу соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ — АТО.

Протягом місяця з 28 березня по 28 квітня включно учасники АТО та члени їх родин подавали на сайт соціального проекту http://start.seowave.digital/ презентації власних бізнес-ідей для подальшого розвитку в інтернет-мережі.

За цей період організатори #СТАРТУЙСЬОГОДНІ отримали 23 заявки на участь у конкурсі. Теми проектів були найрізноманітніші: від садиби-турбази, власної піцерії до платформи для створення, розвитку та реалізації ідей.

Першим з допомогою сайту https://online-generators.ru визначили переможця під номером 3 — Дудник Денис, бізнес-ідея якого полягає у розвитку власної франчайзингової компанії "Ветеранпром". Даний проект просуватиме веб-студія "Webkitchen-Design".  

Наступний переможець отримав сертифікат на розробку сайту від  компанії "IT-MOKO" для просування власної ідеї по реалізації фантрайка (лежачий велосипед, що дозволяє велосипедисту їхати напівлежачи або лежачи на спині, в рідкісних випадках — на животі) в особі учасника бойових дій Агаджаняна Армена.

Власний бізнес Положухно Данила — "Olvis" виробництво металоконструкцій, офісних меблів, меблів на замовлення, порошкове фарбування, що знаходиться в м. Харкові буде просувати веб-студія "Махаон".

Алексеєнко Віктор, який створив власний бізнес у сфері харчової промисловості "Sale&Pepe" по приготуванню та доставці піци, даному проекту допоможе розширювати свої горизонти в мережі інтернет веб-студія "Ідейне рішення".

Також одним із цікавих проектів для подальшого просування стала бізнес-ідея ветерана АТО Олександра Овчаренко в якого дуже скоро через інтернет-магазин можна буде замовити прапори, скатертини, подушки, прихватки, постільну білизну, які він шиє на замовлення власними руками. Даним проектом вже опікується група компаній SEOWAVE.

Також під час прямого ефіру організатори соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ повідомили про те, що наступним етапом стане напрямок по реалізації бізнес-ідей в сфері Культури та туризму, який розпочнеться з 1 червня цього ж року.

"Наш сервіс вже не перший рік намагається усіляко підтримувати та розвивати український ринок інформаційних технологій. Сьогодні, раді долучитися до корисного, і дуже перспективного, як на мою думку, проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ. З компанією — організатором знайомі заочно вже досить давно, адже постійно слідкуємо за лідерами вітчизняних веб розробок. SEOWAVE дуже потішив новиною, про створення цього благодійного проекту, до якого можуть приєднатися всі небайдужі, та ті, кого хвилює майбутнє країни. Підтримати ініціативу розвитку малого та середнього бізнесу в Україні наша головна мета! Просимо звернути увагу на #СТАРТУЙСЬОГОДНІ усі компанії, котрі мають змогу посприяти соціальним проектам у мережі. Втілюючи чиюсь мрію, ми робимо життя кращим!" –прокоментувала соціальну ініціативу головний редактор IT рейтинг UA, Вікторія Бахарєва.

Задля поширення інформації щодо проекту, в якості партнерів можуть долучатись й інші інформаційні ЗМІ, веб-студії, телеканали, радіостанції  тощо. Для цього звертайтесь в пресс-службу групи компаній SEOWAVE за електронною адресою: [email protected] з поміткою "ПАРТНЕРСТВО".

Довідка: Засновником  соціального проекту "Стартуй сьогодні" є група компаній SEOWAVE, що надає послуги в сфері web-розробки будь-якого виду, а також спеціалізується на створенні мобільних додатків, sео-оптимізації, просуванні, налаштуванні контекстної реклами. Детальніше на сайті: https://seowave.digital.

Партнерами соціального проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ є ТОП веб-студії України: Махаон — спеціалізація web-розробка, графічний дизайн, seo-просування https://mahaon.ua/; Webkitchen Design — спеціалізація landing page, web-дизайн, відеопродакшн http://webkitchen.kiev.ua; Ідейне рішення — спеціалізація web-розробка, web-дизайн та seo-просування https://ideyne.com/; ITMOKO —  спеціалізація web-розробка, інтернет-маркетинг, просування та підтримка брендів https://itmoko.com/; Vip design — спеціалізація web-розробка не типових проектів http://www.vipdesign.com.ua; Great Pro — ефективне використання інструментів інтернет-маркетинга для досягнення цілей клієнта https://greatpro.com.ua/.

Задля забезпечення прозорості виконання умов та поширення інформації про даний соціальний проект залучено інформаційних партнерів, таких як: Київська міська державна адміністрація, одна з найбільших інформаційних платформ delo.ua, ресурс про інформаційні технології hi-Tech, найбільший ресурс з надання шаблонів для сайтів Template Monster, сайт підтримки бізнесу ветеранів Veterano Service, газета Київської Державної Ради — Хрещатик, газета Вечірній Київ, радіостанція Європа Плюс і "IТ рейтинг України" — перший сервіс, спрямований на систематизацію інформації про існуючі в Україні ІТ-компаніях різних сфер діяльності, військове радіо Армія FM, телеканал UA.TV та Укрінформ — сайт новин України та світу.