В Україні запустили маркетплейс для підтримки експорту та вітчизняних виробників

В Україні запустили маркетплейс для підтримки експорту та вітчизняних виробників
Фото: скріншот відео

Маркетплейс Made with bravery – електронний майданчик, на якому продаються вітчизняні товари, а 5% вартості товару спрямовується до фонду United24.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це у Twitter написав президент України Володимир Зеленський. 

"Ми запускаємо офіційний маркетплейс України Made With Bravery, щоб презентувати наших виробників світові. Сильних і креативних. 5% від вартості товару спрямовується United24. Тому кожна покупка – це цеглинка, яка допоможе відбудувати Україну", - підкреслив Зеленський. 

Президент України Зеленський підкреслив, що маркетплейс Made with bravery допомагатиме розвитку українського бізнесу та відбудові України. 

Мета маркетплейсу - об’єднати у спільноту українських виробників, популяризувати українське за кордоном та сприяти експорту українських товарів.

На маркетплейсі представлені речі різноманітних категорій для різних віку та статі: одяг, взуття, аксесуари, товари для дому. А також доступні їжа й напої, які мають довгий термін придатності та які можна доставляти.

Нагадаємо, що Литва звільнила деяких українських ФОП від податків.