Министр обороны и глава Генштаба выразили соболезнования семье погибшего в Крыму украинского военного

Вечером 18 марта во время штурма российскими военнослужащими фотограмметрического центра Вооруженных сил Украины в Симферополе был убит украинский военнослужащий — прапорщик Сергей Кокурин

Співчуття виконуючого обов"язки Міністра оборони України та начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України сім"ї загиблого прапорщика Кокуріна Сергія Вікторовича

Шановні Людмило Олександрівно,
Олено Юріївно та Олександре Вікторовичу!
Дорогий Іллє!

Від імені Колегії Міністерства оборони України, керівництва Генерального штабу Збройних Сил України висловлюємо співчуття стосовно загибелі під час виконання службового обов"язку Вашого сина, чоловіка, брата та батька прапорщика Кокуріна Сергія Вікторовича.

Підлий постріл представника так званої "Кримської самооборони" обірвав життя справжнього захисника рідної землі, приніс горе і смуток в серця рідних, близьких і колег Сергія Вікторовича.

Будучи росіянином за походженням, прапорщик Кокурін С.В. як істинний громадян Української держави, не ділив кримчан за національною та мовною ознаками, виявляв мужність і героїзм, розуміючи, що від витримки та мужності кожного військовослужбовця Збройних Сил України залежить мир та спокій на Кримському півострові.
У цей скорботний для Вас день хочемо висловити надію, що щира людська підтримка рідних і близьких, колег по службі і роботі додадуть Вам сил і терпіння пережити цю страшну годину.

Вічна Йому пам"ять!

Виконуючий обов"язки Міністра оборони України
І.Й.ТЕНЮХ

Начальник Генерального штабу —
Головнокомандувач Збройних Сил України
генерал-лейтенант М.М.КУЦИН