Українці отримали вже 1 млн LED-ламп в рамках програми обміну ламп розжарювання на енергоощадні

Українці отримали вже 1 млн LED-ламп в рамках програми обміну ламп розжарювання на енергоощадні

Українці в рамках програми безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи за чотири дні отримали вже перший мільйон ламп.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив очільник компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський.

"Впевнений, українська енергосистема вже трохи видихнула з полегшенням, хоча це лише початок. Через декілька днів здійснити обмін можна буде у всіх наших стаціонарних та пересувних відділеннях по всій Україні. Лампочок у нас вдосталь, а такі швидкі темпи не лякають, а швидше - надихають", - зазначив він.

За його словами, кияни вже обміняли понад 162 тисячі ламп, харків'яни – понад 80 тисяч, дніпряни – понад 88 тисяч, львів'яни – понад 69 тисяч.

Нагадаємо, у понеділок 30 січня в Україні стартувала програма безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Українці можуть обміняти 5 старих ламп на 5 нових.

В рамках цієї програми планується провести заміну загалом 50 мільйонів ламп, що має суттєво скоротити навантаження на українську енергосистему.