Премія "Золотий Фенікс" виступила спонсором Міжнародної карпатської страхової конференції

Українська служба суспільних премій і нагород виступила спонсором II Міжнародної карпатської страхової конференції, яка відбудеться 20-23 лютого 2006 року в місті Яремча (Івано-Франківська обл., Україна). Організатором заходу традиційно є Ліга страхових о

Українська служба суспільних премій і нагород виступила спонсором II Міжнародної карпатської страхової конференції, яка відбудеться 20-23 лютого 2006 року в місті Яремча (Івано-Франківська обл., Україна). Організатором заходу традиційно є Ліга страхових організацій України.

У рамках роботи II Міжнародної карпатської страхової конференції відбудеться презентація української суспільної премії в галузі страхування "Золотий Фенікс", засновником якої є Українська служба суспільних премій і нагород.

Учасникам страхового ринку буде представлено новий проект — спеціалізовану премію в галузі страхування "Золотий Фенікс", яка спрямована на підтримку та стимулювання розвитку галузі.

За словами генерального директора Української служби суспільних премій і нагород Олега Лісового, премія стане символом вищого суспільного визнання і щорічно присуджуватиметься лідерам страхової галузі за високий професіоналізм, відповідальність у бізнесі, відданість справі страхування, чесне виконання своїх зобов'язань та успішне втілення в життя найкращих традицій страхування.

Впровадження премії "Золотий Фенікс" на страховому ринку підтримала Ліга страхових організацій України.