Єрмак про прогнози щодо закінчення війни навесні: Звучить як мрія

Єрмак про прогнози щодо закінчення війни навесні: Звучить як мрія

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак скептично ставиться до прогнозів про закінчення війни в Україні навесні. Він вважає, що це звучить як мрія.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це Єрмак заявив, коментуючи висловлювання заступника міністра оборони Володимира Гаврилова про те, що війна може завершитись навесні, передає "Укрінформ".

"Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України, - це мрія. Звісно, мільйони українців мріють, аби ця війна завершилася якомога швидше. Утім, я буду більш реалістичним", - йдеться у повідомленні.

Він нагадав, що цього року Україна досягла успіхів на полі бою, визволивши Херсон та просунувшись на Харківському напрямі.

"Утім, ця війна триває, і я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно станеться", - наголосив Єрмак.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов спрогнозував, що українські сили можуть повернути тимчасово окупований Крим до кінця грудня, а до кінця весни 2023 року війна з Росією може завершитися.