Rozetka запустилася у Польщі. Поки що в тестовому режимі

Rozetka запустилася у Польщі. Поки що в тестовому режимі
Rozetka підкорює ринок Польщі

Український онлайн-ритейлер Rozetka запустив сайт у Польщі. На ньому можна купувати та замовляти товари з  доставкою по всій країні. Сайт доступний як польською, так і українською мовами.

Про це повідомила пресслужба компанії Rozetka.

Зазначається, що наразі  сайт працює в тестовому режимі. 

В асортименті онлайн-ритейлера вже є такі категорії, як побутова техніка, електроніка, одяг та взуття, дитячі товари, зоотовари, товари для дому, інструменти та інше.  Вибір та кількість товарів на сайті швидко збільшується.

"Rozetka почала працювати у Польщі. Поки що в тестовому режимі: перевіряємо усі процеси, наповнюємо асортиментом сайт, налагоджуємо усі логістичні ланки. Розраховуємо, як на велику українську аудиторію (понад 2 млн українців проживають у Польщі), так і на місцеву", – говорить співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Як повідомили в компанії, оплатити замовлення на rozetka.pl можна карткою онлайн або при отриманні. Доставка здійснюється до поштоматів або кур'єром на вказану адресу по всій країні. 

Нагадаємо, з вересня клієнти українського онлайн-ритейлера Rozetka можуть замовляти доставку товарів до Польщі. Послуга діє на тисячі найменувань з каталогу на сайті.