Новорічну марку від "Укрпошти" вже можна замовити

Новорічну марку від "Укрпошти" вже можна замовити

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" 15 грудня відкрило передзамовлення на офіційну новорічну марку.

Про це повідомив очільник компанії Ігор Смілянський.

"В наших відділеннях ми запустимо її 19 грудня, та щоб не було зіпсованого новорічного настрою і всі, хто хотів - отримали бажану марку та привітали своїх рідних, військових та колег, попри невеликий тираж в 720 тисяч марок (120 тисяч листів), відкриваємо передзамовлення сьогодні. Для повного набору також додали художню картку "З Різдвом" та конверт "Переможного Нового Року!", - зазначив він.

За його словами, ескіз марки був допрацьований. Додали декілька символічних елементів: поле бою, вкрите снігом та запалені свічки на вікні. 

"Та основний меседж залишається незмінним – війна розлучила багатьох українців, створила кордони там, де ще минулого Нового року панували радість та сміх. Але попри це ми віримо, що 2023 рік переверне все на 180 градусів і диво під назвою "Перемога" стане не просто мрією, а ще одним днем народження нашої країни", - наголосив Смілянський.

Нагадаємо, у конкурсі на найкращу різдвяну марку переміг ескіз "Роз'єднані війною". Автором малюнка є 11-класниця з Миколаєва Валерія Михайлова.