НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,70

EUR

46,60

46,41

"Ти вийдеш за мене": у "Дії" з'явилася послуга цифрового освідчення

"Ти вийдеш за мене": у "Дії" з'явилася послуга цифрового освідчення
Фото: Freepik

У додатку "Дія" з'явилася нова можливість — цифрова пропозиція одружитися. Тепер можна зробити пропозицію своїй половинці онлайн. 

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

"Додали в Дію цифрову пропозицію — це крута можливість здивувати свою другу половинку, особливо, якщо ви перебуваєте на відстані або дуже любите інновації", - зауважив він.

Як зробити пропозицію в "Дії"

За словами Федорова, технічно це кілька кроків — вибрати "Зробити пропозицію" в "Дії" та надіслати запит у будь-який месенджер.

"Якщо отримаєте своє диджитал «так» — зможете поділитися в соцмережах або, звісно, з родичами — у Дії зʼявиться відповідний екран. Користуйтеся, дивуйте коханих", - зауважив міністр.

У "Дії" офіційно запустили одруження онлайн

Україна продовжує задавати тренди на цифровізацію всьому світові. В "Дії" запустили перший офіційний шлюб по відеозвʼязку - революційний сервіс, який повністю змінює підхід до надання державних послуг.

У Мінцифри розповіли, що для того, щоб отримати свідоцтво про одруження, не потрібно нікуди їхати - цифровий документ автоматично підтягнеться в "Дію" протягом доби, а оригінал можна замовити доставкою через пошту або курʼєром просто додому.