Ялинку на Софійській площі у Києві прикрасять енергозберігаючими гірляндами - Кличко

Ялинку на Софійській площі у Києві прикрасять енергозберігаючими гірляндами - Кличко

Головну ялинку країни на Софійській площі у Києві прикрасять енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора, а на верхівці буде герб України.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Він зазначив, що ялинку вже практично змонтували та розпочинають прикрашати.

"Новорічне дерево прикрашають іграшками минулих років, близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами. Верхівку головної ялинки вінчатиме герб України. Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни", - повідомив Кличко.

Він додав, що цього року головна ялинка країни - штучна, заввишки 12 метрів. Гірлянди на ялинці будуть світитися від генератора і, скоріш за все, в певні години. 

Також поруч з генератором будуть облаштовані точки для підзарядки гаджетів, їх планують розмістити в "цікавому" наметі.

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у різних районах Києва, зокрема і на Софійській площі, встановлять новорічні ялинки за рахунок бізнесу. Проте масових заходів та концертних програм у столиці не буде.