Mastercard почала прийом заявок на програму підтримки фінтех-компаній

Mastercard почала прийом заявок на програму підтримки фінтех-компаній
Фото: Depositphotos

Компанія Mastercard розпочала прийом заявок на участь в ініціативі Start Path Ukraine, яка розроблена для українських фінтех-компаній і підприємців та покликана надати їм можливість зростати та сприяти відновленню економіки України.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Ініціатива реалізується за підтримки Національного Банку України та Міністерства цифрової трансформації та передбачає підтримку п’ятьох українських стартапів, які протягом шести місяців матимуть доступ до ресурсів, менторського супроводу і можливостей нетворкінгу з провідними експертами. Крім того, кожен з п’яти стартапів-учасників програми отримає грант у 10 тисяч доларів.

Start Path Ukraine орієнтована на українські фінтехи, які працюють у таких напрямах: "зелене" та стале фінансування, фінансовий менеджмент, кредитування, продукти та рішення для малого й середнього бізнесу, інноваційні платежі та послуги, відкритий банкінг, віддалена ідентифікація та верифікація, CBDC і криптовалюти, фінансова грамотність, клієнтська підтримка, кібербезпека та захист даних, а також в інших сферах фінтеху.

Подати заявку на участь у програмі можна за посиланням. Прийом завершується 20 жовтня. П'ять учасників, відібраних для участі у програмі, будуть оголошені пізніше цього року.

Iніціатива Start Path Ukraine є продовженням глобальної програми Start Path від Mastercard, що дає можливість технологічним стартапам на зрілих етапах розвитку швидко масштабуватися завдяки доступу до технологій Mastercard, експертизі і глобальній мережі партнерів.

На сьогодні у рамках Start Path підтримку отримали понад 300 стартапів по всьому світу, наразі багато з-поміж цих компаній виходять на публічні ринки, стають "єдинорогами" та укладають тривалі комерційні контракти з Mastercard.

Нагадаємо також, що Mastercard із Мінцифри у травні відкрили консультаційний центр "Дія.Бізнес" для українських підприємців у Варшаві.

Джерело фото: ua.depositphotos.com