НБУ курс:

USD

41,35

--0,10

EUR

46,15

--0,09

Готівковий курс:

USD

41,73

41,67

EUR

46,62

46,50

В YouTube Music з’являться подкасти

В YouTube Music з’являться подкасти

На відеохостингу YouTube вже давно почали з'являтися відео в форматі подкастів, тепер такий вид контенту з'явиться і в YouTube Music. Про це повідомив голова відділу подкастів у YouTube Кай Чак на саміті Hot Pod Summit, передає Engadget.

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

"Незабаром ми почнемо додавати як аудіо-, так і відео-подкасти в YouTube Music для користувачів у США, що зробить подкасти більш видимими та доступними. Це допоможе зробити подкасти, які користувачі вже люблять на YouTube, доступними завжди, коли їм зручніше слухати", — сказав представник YouTube, уточнивши, що надалі функція з'явиться в інших регіонах.

Інструменти для створення подкастів з’являться в YouTube Studio. Згодом в 2023 році творці контенту зможуть додавати аудіоподкасти на YouTube через RSS-канали.

За попередньою інформацією, фонове прослуховування подкастів буде доступним безкоштовно. Без підписки на YouTube Music, буде присутня реклама. Також користувачі зможуть перемикатися між відео та аудіоверсіями епізодів подкастів.

Раніше стало відомо, що YouTube додав можливість автоматично запускати україномовні субтитри, які також можна змінювати на оригінальну мову і перемикати назад на українську. 

Джерело фото: ua.depositphotos.com