На Київщині в місцях пошкоджених мостових переходів повністю відновлено рух

На Київщині в місцях пошкоджених мостових переходів повністю відновлено рух

У Київській області в місцях пошкоджених мостових переходів повністю відновлений рух завдяки тимчасовим переправам. Відбудова пошкоджених об’єктів транспортної інфраструктури розпочалася одразу після деокупації регіону.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, на трьох ділянках ремонтні роботи продовжуються. Мова йде про штучні споруди на автомобільних дорогах державного значення у Вишгородському районі:

- міст на автодорозі Р-56 Чернігів – Пакуль – контрольно-пропускний пункт "Славутич" – Чорнобиль поблизу м. Прип’ять через річку Прип’ять;

- міст на автодорозі Р-02 Київ – Іванків – Овруч поблизу с. Поліське через річку Уж;

- міст на автодорозі Р-02 Київ – Іванків – Овруч поблизу с. Поліське через річку Грезля.

Відбудова пошкоджених об’єктів транспортної інфраструктури розпочалася одразу після деокупації регіону.

Усього в Київській області через бойові дії пошкоджено 48 штучних споруд. По 24 – на автодорогах державного та місцевого значень.

"Для безпечного проїзду транспорту ділянками доріг, що пролягають через мости, облаштували тимчасові переправи. Аби зберігати їх у справному стані, фахівці проводять систематичні обстеження", - зазначив Кулеба.

Як повідомлялося, у Бородянці Київської області на трасі М-07 Київ-Ковель-Ягодин облаштовано проїзд на місці зруйнованого мосту через річку Здвіж.