"Укрзалізниця" оновила меню чаю та кави та повертає в поїзди підстаканники (ФОТО)

"Укрзалізниця" оновила меню чаю та кави та повертає в поїзди підстаканники (ФОТО)
Фото: Укрзалізниця

"Укрзалізниця" з 2 грудня розпочала процес оновлення чайної та кавової карти в потягах та повертає використання фірмових підстаканників. Про це йдеться у повідомленні держкомпанії.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Так, до кінця грудня поступово на всіх рейсах пасажирам стануть доступними оновлений класичний чай трьох видів (чорний цейлонський, зелений китайський, фруктовий американський) та нова колекція авторських чаїв (карпатський трав’яний, подільський з м’ятою та поліський з чебрецем).

Крім того, пасажирам пропонуватимуть натуральну мелену каву (100% арабіка, американо або еспресо) та дріп-каву (specialty coffee - 100% арабіка з конкретного регіону Бразилії).

"Ми продовжуємо історію найвідомішого поїзда "Укрзалізниці" - "Потяга до перемоги", який ми створили разом з українськими митцями. Вже скоро в поїздах з’явиться оновлений колекційний рафінад та цукор у стіках, дизайн пакування яких відтворює образи 7 вагонів "Потяга до перемоги", - зазначено в повідомленні.

Як вказує перевізник, такий цукор також можна буде придбати в "Залізній крамничці" на центральному залізничному вокзалі Києва.

"Наші пасажири дуже сумували за найбільш відомим залізничним аксесуаром - підстаканниками, які з часів Covid перестали використовуватись в поїздах. Тому ми повертаємо підстаканники в новому форматі! Разом з виробниками ми створили новий дизайн, який відображає силу української залізниці та залізних людей, що від початку війни продовжують евакуювати, доставляти, зігрівати та турбуватись про пасажирів", - повідомили в УЗ.

Ці колекційні підстаканники також будуть доступні в "Залізній крамниці", а повернення звичайних підстаканників на всі рейси залізниця обіцяє вже до кінця грудня.