ПриватБанк та Ria Money Transfer запустили сервіс переказу коштів

ПриватБанк та Ria Money Transfer запустили сервіс переказу коштів

Державний ПриватБанк в партнерстві з компанією Ria Money Transfer запустили сервіс переказу коштів на картки всіх банків партнерів Ria в Україні. Про це повідомила пресслужба банку.

Сервіс надає змогу просто та швидко переслати кошти за допомогою Ria Money Transfer з будь-якої країни світу напряму в Україну. Для цього потрібно під час відправлення переказу просто вказати номер рахунку або картки. Одержувач отримує повідомлення від банку про надходження грошей.

"Наше партнерство з Ria, однією з найбільших світових систем грошових переказів, дає українцям ще більше можливостей підтримати один одного, в якій би точці світу вони не перебували",  зазначила керівник напрямку грошових переказів ПриватБанку Марія Страшко.

В пресслужбі фінустанови додали, що клієнти Ria можуть надсилати перекази як на картки ПриватБанку в євро та доларах, так і в гривні. Також через сервіс можна буде переказувати гроші  на картки інших українських банків у гривні безпосередньо на рахунок або картку без візиту в банк або використання дистанційних каналів самообслуговування.

Нагадаємо, такі системи, як Western Union, MoneyGram, Ria, IntelExpess та TransferGo, скасували плату за переказ коштів в Україну, незалежно від каналу відправлення. Тариф для клієнтів, які надсилають кошти в Україну, тепер складає 0%.

А у банкоматах глобальної платіжної мережі Euronet українці можуть знімати готівку без комісій як в Україні, так й у Польщі, Угорщині, Румунії і Словаччині.