Kasta запускає власний онлайн-бренд одягу KASTA design

Kasta запускає власний онлайн-бренд одягу KASTA design

Маркетплейс Kasta анонсував запуск власного онлайн-бренду одягу під назвою KASTA design, який позиціонується як молодіжний та доступний
мас-маркет бренд для молоді Ціни на базові моделі одягу стартують від 199 грн., повідомили Delo.ua в прес-службі компанії.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

"Цього разу ми вирішили здивувати українських покупців абсолютно новим досвідом. Продаючи одяг уже 12 років, ми накопичили таку базу знань, що дозволяє нам, та й, у принципі, робить логічним запустити свою лінію одягу. Вона більше розрахована на молодіжну аудиторію, але вважаю, що кожен зможе знайти річ на свій смак, тому що будуть різні лінійки і нова політика колекцій буде більш ніж доступна", - каже Андрій Логвін, СЕО та засновник Kasta.

В асортименті бренду будуть базові чоловічі та жіночі моделі, одяг унісекс, тематичні дропи, колаборації з українськими дизайнерами та модними лейблами.

Бренд випускає одяг у трьох лінійках:

  • BASIC - мінімалістичний жіночий, чоловічий та унісекс одяг на кожен день;
  • TREND — моделі, що наслідують останні тренди у світі моди;
  • CHIC – жіночий одяг для особливих подій.

Весь одяг KASTA design можна придбати на сайті маркетплейсу – нові дропи з'являтимуться там щодругого вівторка.

Ціни на базові моделі стартуватимуть із 199 гривень.

Нагадаємо, у бізнес-середовищі пішли чутки, що фінтех-компанія Kaspi.kz хоче інтегруватися з маркетплейсом одягу Kasta, проте цими компаніями чутки було спростовано.