У "Сільпо" змогли купити сіль у підприємства "Артемсіль"

У "Сільпо" змогли купити сіль у підприємства "Артемсіль"

На полицях супермаркетів "Сільпо" знову з'явиться сіль виробництва "Артемсіль". Мережа закупила у підприємства 300 тонн йодованої кам'яної солі, продукцію вже доставляють до супермаркетів.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила пресслужба "Сільпо".

Уточнюємо, що зараз сіль залізницею доставили до складів мережі, а найближчими днями вона вже буде на полицях супермаркетів.

"Сіль від найбільшого українського виробника почала зникати з полиць ще у квітні через активні бойові дії біля рудників у Донецькій області. Проте "Сільпо" вдалося знайти запаси підприємства, щоб запропонувати гостям у супермаркетах", - додали в компанії.

Проте мережа продовжує закуповувати сіль за кордоном. Зокрема, у червні "Сільпо" планує імпортувати 200 тонн солі від виробників із Польщі, Румунії, Болгарії та Туреччини.

Нагадаємо, після потрапляння держпідприємства "Артемсіль" (Соледар, Донецька область) до зони бойових дій, в Україні виник дефіцит солі. З цієї причини мережа супермаркетів "Сільпо" почала домовлятися про постачання солі в Україну з-за кордону.