Холдинг TECHIIA через брак фахівців відкриє мережу своїх училищ, де роститиме майбутніх співробітників

Холдинг TECHIIA через брак фахівців відкриє мережу своїх училищ, де роститиме майбутніх співробітників

Холдинг TECHIIA має намір відкрити мережу своїх ПТУ, де безкоштовно навчатимуть нових професій. Про це на Business Wisdom Summit повідомив керуючий партнер холдингу Олег Крот, передає кореспондент Delo.ua.

"Ми зараз будуватимемо свою мережу ПТУ для того, щоб люди, які змінюють професію або з якоїсь причини залишилися без роботи, могли прийти до нас вчитися безкоштовно", - розповів Крот.

За його словами, учні в ПТУ TECHIIA батьки навіть зможуть скористатися послугами кількох корпоративних дитсадків, які компанія побудувала для потреб своїх співробітників.

Ініціативу компанії Олег Крот пояснив нестачею фахівців, у тому числі на заводах легкої промисловості WP Merchandise, де холдинг розробляє, виробляє та розповсюджує плюшеві іграшки у вигляді персонажів ігор, елементи косплею, ігрові артефакти, атрибути для кіберспортивних команд та талісмани. У портфоліо компанії є ліцензійні плюшеві колекції Dota 2, Assassin Creed, Mortal Kombat 11 та інші. Виробництво та R&D-центр знаходяться в Україні.

"Наразі не вистачає хороших фахівців, і ми постійно збільшуємо інвестиції в навчальні проекти. Ми робитимемо все, щоб збільшити потенціал людей", - пояснив керуючий партнер TECHIIA.

Також, за його словами, окрім мережі ПТУ компанія збільшує інвестиції у свої проекти, пов'язані з медициною, легкою промисловістю тощо.

Нагадаємо, що в структуру холдингу TECHIIA увійшла Culver Aviation - технологічна компанія, яка забезпечує швидкий збір даних із поверхні землі за допомогою безпілотних літальних апаратів та аналітику для прийняття управлінських рішень.