Росіяни знову обстріляли цивільні об'єкти Миколаєва

Росіяни знову обстріляли цивільні об'єкти Миколаєва

У ніч на 14 липня 2022 року у Миколаєві пролунали вибухи. Російські окупаційні війська знову обстрілювали цивільні об'єкти міста.

Про це повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

"Рашисти знову потрапили до низки цивільних об'єктів. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади", - зазначив Сенкевич.

Згодом стало відомо, що окупанти зруйнували готель "Миколаїв" у центрі міста.

"Ударною хвилею та уламками пошкоджена і будівля торговельно-розважального центру навпроти. На місці працюють комунальники. Вони вже розчистити проїзд від уламків та сміття для автомобілів. Наразі зачищають решту території навколо", - підкреслив мер.

"Зранку, 14 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією по обласному центру випущено 9 ракет з зенітно-ракетної системи С-300. Наразі відомо про пошкодження двох навчальних закладів, об’єкту транспортної інфраструктури та готелю. Одну людину поранено. Попердньо без жертв. Детальна інформація уточнюється", - зазначив Віталій Кім, голова Миколаївської ОВА.

Нагадаємо, окупанти вранці 13 липня завдали 28 ударів із реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Миколаївської області.

А вдень 12 липня і в ніч на 13 липня не припиняли завдавати ударів по Миколаївській області. В результаті в регіоні горіли поля із зерном, пошкоджено приватні будинки та цивільну інфраструктуру.