У компанії Ярославського підтвердили свою причетність до ДТП під Харковом

У компанії Ярославського підтвердили свою причетність до ДТП під Харковом
У DCH підтвердили, що Ярославський відлетів до Лондона. Фото: Antikor

У компанії Олександра Ярославського DCH офіційно підтвердили, що в даний час водій одного з авто бізнесмена працює зі слідством і очікує на оприлюднення запобіжного заходу у справі про смертельну ДТП на трасі Чугуїв - Мартово.

Про це повідомила прес-служба компанії.

Як розповіли в DCH, водій, який працює в одній із допоміжних служб DCH, вночі 10 лютого прямував до Харкова і "вчинив наїзд на перешкоду". Водій не зупинився, щоб перевірити, у що він в'їхав, і продовжив рух.

Вранці він виявив, що на авто немає номерних знаків, які відпали під час ДТП. Пізніше він дізнався про подію і, як стверджують у DCH, звернувся до поліції для надання свідчень.

"Уповноважені співробітники повідомили поліцію, і водій відразу прибув у відділення для допиту. Наразі він співпрацює зі слідством і очікує на оприлюднення запобіжного заходу", — додали в компанії.

Крім того, у DCH підтвердили, що Ярославський справді 10 лютого залишив Україну. При цьому, як уточнюють у компанії, бізнесмен відлетів до Лондона згідно з раніше затвердженим графіком для зустрічі зі своєю родиною.

Бізнесмена вже чекають на допит у поліції. У прес-службі Міністерства внутрішніх справ повідомили, що поліція перевіряє інформацію про причетність до ДТП кортежу Ярославського.

"Одразу після повернення в Україну слідчі запросять його для участі у проведенні необхідних процесуальних дій. У рамках кримінального провадження правоохоронці будуть опрацьовувати наявну інформацію та встановлюватимуть всі обставини ДТП", — резюмували в МВС.

Нагадаємо, ЗМІ з'ясували, що вночі 10 лютого в Харківській області сталася смертельна ДТП. На місці інциденту знайшли номери автомобіля, що належать першій машині кортежу голови групи DCH Олександра Ярославського.

Пізніше Ярославський прокоментував інформацію про ДТП, повідомивши, що під час інциденту він перебував удома та спав. Бізнесмен зазначив, що дізнався про подію лише вранці 10 лютого.

Незабаром правоохоронці викликали на допит Ярославського як "можливий учасник ДТП". Проте, з'ясувалося, що він вилетів з України чартерним рейсом. Наразі невідомо, коли бізнесмен планується повернутися назад.