Ярославський вилетів з України чартерним рейсом

Ярославський вилетів з України чартерним рейсом
Ярославський вилетів після того, як його викликали на допит у поліцію. Фото: Facebook бізнесмена

Відомий бізнесмен, засновник і президент компанії DCH Олександр Ярославський спішно покинув Україну після того, як ЗМІ повідомили, що авто з його кортежу на смерть збило пішохода в Харківській області. Про це повідомляє видання Vesti.ua.

ДТП сталося вночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове. Хоча Ярославський заявив, що дізнався про інцидент вже вранці, чартерний рейс із Харкова до Лондона зареєстрували вночі 10 лютого, ймовірно, після смертельної ДТП.

За попередньою інформацією, саме цим чартерним рейсом Ярославський вилетів із України. Літак можна відстежити на сайті Flightradar24.

Бізнесмен залишив країну незабаром після того, як МВС повідомило, що поліція викликає Ярославського на допит.

Нагадаємо, ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомили, що на трасі Чугуїв - Мартово автомобіль на смерть збив людину. Імовірно, наїзд на пішохода здійснило авто з кортежу Ярославського, оскільки на місці інциденту знайшли його номерні знаки.

Поліція не підтвердила, але й не спростувала участь кортежу Ярославського, проте бізнесмена викликали на допит як "можливого учасника ДТП".

Ярославський прокоментував інформацію про ДТП за участю його кортежу, зазначивши, що дізнався про пригоду лише вранці 10 лютого і не може підтвердити чи спростувати той факт, що його авто збило людину.