Газорозподільні компанії, що працюють під брендом РМК у 2021 році, сплатили 4,3 млрд грн податків до бюджетів усіх рівнів

Газорозподільні компанії, що працюють під брендом РМК у 2021 році, сплатили 4,3 млрд грн податків до бюджетів усіх рівнів
Фото: прес-служба РГК

За 2021 рік газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, перерахували до бюджетів різних рівнів 4,3 млрд. грн. податків. Про це повідомила прес-служба РГК.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

З них, 2,9 млрд грн у державний та 1,4 млрд грн у місцеві – що є істотним внеском у розвиток та відновлення економіки регіонів.

Газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, забезпечують десятки тисяч робочих місць по всій Україні та виконують зобов'язання перед бюджетами всіх рівнів, таким чином допомагаючи розвивати економіку регіонів. Соціальна відповідальність та податкова культура є основою для побудови партнерських відносин із суспільством.

"Ми завжди виступали за прозорість системи оподаткування та сплату податків у повному обсязі. Газорозподільні компанії дбають про своїх працівників та впроваджують програми сталого розвитку, – зазначив генеральний директор РМК Олег Ніконоров. – З початку пандемії газорозподільні компанії надають постійну допомогу лікарням. Цього року ми розпочинаємо реалізацію довгострокових проектів у партнерстві з місцевими громадами з питань освіти та екології, посилюючи соціальний вектор у політиці сталого розвитку”.

РГК - соціально-відповідальний бізнес, який виступає послідовним прихильником сталого розвитку. У компанії розроблено та затверджено стратегію ESG, що передбачає реалізацію проекту "Чиста енергія", спрямованого на мінімізацію впливу на навколишнє середовище.

У рамках стратегії впроваджуються програми зі створення сприятливих умов розвитку інтелектуального потенціалу та професійних навичок працівників компанії, поліпшення економічних та екологічних умов у регіонах присутності РГК.

Втілюючи проект "Чиста енергія", РГК рухається зі світовими лідерами у тренді декарбонізації та розвитку чистих видів енергії. У 2021 році компанія приступила до виробництва газорегулюючого обладнання сумісного з 20%-ною газоводневою сумішшю. Воно успішно пройшло тестування у серпні минулого року на п'яти водневих полігонах.

Регіональна газова компанія будує найбільшу в Україні мережу РГК Освітніх просторів. У січні 2022 року у різних областях України вже налічувалося сім таких установ. До кінця року мережа має розширитися до 16-ти.

РГК Освітні простори є базою для навчання 38 тисяч працівників газорозподільних компаній. Такі простори стають освітніми хабами, у яких впроваджуються найсучасніші технології. Зокрема, у навчанні вперше використовуються VR-технології, зокрема для підготовки лінійного персоналу.

Минулого року у кількох регіонах країни стартували проекти з дуальної освіти та стипендіальні програми. Вони покликані допомогти молоді визначитися з професією та соціалізуватися ще під час навчання у середніх спеціальних та вищих навчальних закладах.

РГК впроваджує нові технології для покращення клієнтського сервісу понад 8 млн споживачів газу. Завдяки своїм розробкам у сфері штучного інтелекту, для мобільних додатків було впроваджено функцію розпізнавання фотопоказів приладів обліку газу, переданих клієнтами за допомогою мобільного додатка 104.ua.

Довідка: РГК – технологічна компанія, яка спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для розподілу газу. Під брендом РМК працює 20 операторів ГРМ, у яких працює 38 тисяч спеціалістів. Він обслуговують 250 тисяч км газопроводів та 8,4 млн споживачів газу.

Створені виробничі потужності та логістична мережа РГК забезпечує сучасним обладнанням потреби українського ринку та розрахована на глобальні ринки.

Нагадаємо, у січні "Регіональна газова компанія" відкрила третій сучасний завод з виробництва газового обладнання - газорегулюючих пунктів та вузлів обліку газу.