"Карпатнафтохім" зупиняє виробництво

"Карпатнафтохім" зупиняє виробництво
"Карпатнафтохім" зупиняє виробництво

На Прикарпатті підприємство "Карпатнафтохім" зупиняє виробництво на період воєнного стану.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Щоб уникнути можливих негативних наслідків і враховуючи той факт, що ТОВ "Карпатнафтохім" є об'єктом критичної інфраструктури, повідомляємо про зупинення виробничих потужностей на період дії військового стану", - йдеться у повідомленні "Карпатнафтохіму".

Тут запевняють про готовність до реалізації заходів правового режиму військового стану відповідно до вимог законодавства України.

Карпатнафтохім – провідне підприємство нафтохімічної промисловості України. Нафтохімічний завод реалізує продукцію як на внутрішньому ринку, так і експортує до Польщі, Туреччини, Молдови та Білорусі.

Раніше група "Метінвест" переводить частину обладнання Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча та "Азовсталі" в режим гарячої консервації. Таке рішення ухвалив антикризовий штаб Метінвесту для забезпечення безпеки працівників та збереження обладнання.

24 лютого о 5:00 розпочалася війна. Президент РФ Володимир Путін розпочав військову спецоперацію проти України. Війська Російської Федерації провели масовані обстріли 10 областей. Верховна Рада оголосила воєнний стан. Delo.ua збирає в одному місці всю найважливішу інформацію про те, що відбувається .