Авіаудар по школі на Луганщині: тіла загиблих на поверхню досі не піднято через ворожі обстріли

Луганська область, школа, Білогорівка, Сергій Гайдай, війна з Росією
Фото: Telegram-канал голови Луганської ОВА Сергія Гайдая

Рятувальники ДСНС намагалися розбирати завали в школі в Білогорівці, по якій 8 травня росіяни нанесли авіаудар, декілька разів, але окупанти постійно відкривали вогонь. Тіла загиблих на поверхню досі не піднято. 

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. 

"Росіяни без зупину протягом доби поливали вогнем всі вільні населені пункти Луганщини. Особливо дісталося двом селам  Білогорівці та Шипіловому. Орки умисно стріляли, аби ми не могли проводити рятувальні операції",  йдеться у повідомленні. 

За словами голови ОВА, рятувальники ДСНС намагалися розбирати завали в школі в Білогорівці, по якій 8 травня росіяни нанесли авіаудар, декілька разів, але окупанти постійно відкривали вогонь, тому рятувальну операцію було призупинено. Тіла загиблих на поверхню не піднято. Постраждалим надають меддопомогу в Дніпрі, в задовільному стані 11-річна дитина. 

 Зокрема, 11 людей, які ховались в підвальному приміщенні в Шипіловому, досі не врятовані. Проїзд до села неможливий. Також внаслідок обстрілів загинула жителька Сєвєродонецька. 

"У Лисичанську вкотре палав нафтопереробний завод, а в Білогорівці росіяни знищили потужності Попаснянського водоканалу", — додав голова ОВА. 

Нагадаємо, у Білогорівці Луганської області російська авіація завдала авіаудару по школі. За попередньою інформацією, загинуло 60 людей, рятувальники продовжують розбирати завали.