Росіяни ведуть штурм Сєвєродонецька: під контролем окупантів східна частина міста

російські військові, збройні сили РФ, росія, армія росії, російська рамія, російські військові

Російські окупанти ведуть штурмові дії у Сєвєродонецьку Луганській області. Станом на 1 червня, окупанти встановили контроль над східною частиною міста.

Про це йдеться у звіті Генерального штабу Збройних Сил України.  

"На Сєвєродонецькому напрямку ворог веде штурмові дії в населеному пункті Сєвєродонецьк, має частковий успіх, встановив контроль над східною частиною міста", - йдеться у повідомленні.  

За інформацією Генштабу, на Бахмутському напрямку противник також проводить штурм в населеному пункті Комишуваха, успіху не має. Водночас на Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій окупанти не проводили. 

Також зазначається, що на Слов’янському напрямку окупанти обстріляли з артилерії українські підрозділи в районі Святогірська та Рідного.На Донецькому напрямку противник завдавав авіаударів у районах Авдіївки, Нью-Йорка, Новоселівки та Щербаків. 

Нагадаємо, голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що станом на 1 червня російські окупаційні війська контролюють більшу частину Сєвєродонецька, проте сусідній Лисичанськ продовжує повністю залишатися під українським контролем.