У Краматорську внаслідок ворожого ранкового обстрілу пошкоджено понад 800 квартир, - голова ОВА

Краматорськ, Донецька область, обстріли, війна з росією, вибиті вікна
Фото: Facebook-сторінка голови Донецької ОВА Павла Кириленка

У Краматорську Донецької області внаслідок ракетного удару у четвер, 5 травня, пошкоджено 810 квартир у 32 багатоповерхівках. 

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Facebook. 

"810 квартир у 32 багатоповерхівках зазнали різних пошкоджень внаслідок авіаракетного удару по Краматорську, який росіяни завдали сьогодні рано вранці", - поінформував Кириленко. 

Він зазначив, це був цілеспрямований удар по цивільних, який міг призвести до величезної кількості жертв, однак своєчасна евакуація врятувала десятки життів. Немає жодного загиблого, але є поранені - 25 людей. 

"Окрім багатоповерхівок пошкоджено також 6 приватних будинків, 2 школи, дитсадок, медичний заклад, котельню, декілька підприємств та торговельних закладів. У 5 багатоповерхівках відсутня електрика, у 15 – газ. Фахівці вже працюють над відновленням", - додав він. 

Нагадаємо, у ніч на четвер, 5 травня, по Краматорську армія РФ завдала ракетного удару. Станом на 09:30 пошкодження отримали три п'ятиповерхові будівлі, школа та садок. Попередньо відомо про шістьох поранених.