ПриватБанк почав оформляти картки "е-Підтримка" для підлітків

ПриватБанк почав оформляти картки "е-Підтримка" для підлітків
ПриватБанк почав оформляти картки "е-Підтримка" для підлітків

ПриватБанк розпочав оформлення спеціальних цифрових карток "е-Підтримка" для громадян України віком від 14 років, які мають "зелений" Covid-сертифікат у додатку "Дія".

Про це повідомила прес-служба ПриватБанку.

Підлітки, які є клієнтами банку, зможуть відкрити картку "е-Підтримка" за кілька кліків у мобільному банку "Приват24".

Для цього потрібно оновити програму, зайти у вкладку "Гаманець", натиснути меню "Додати" та вибрати картку "е-Підтримка".

Для зарахування тисячі гривень достатньо перейти за посиланням у додаток "Дія" та подати заявку на виплату допомоги на картку ПриватБанку.

Якщо дитині вже виповнилося 14 років і вона ще не користується картками ПриватБанку, необхідно пройти ідентифікацію в будь-якому відділенні ПриватБанку, маючи при собі ІПН та паспорт громадянина України або паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Після цього залишається зареєструватися в "Приват24" та оформити картку "е-Підтримка".

За даними ПриватБанку, на сьогоднішній день українці оформили у ПриватБанку понад 5 мільйонів цифрових карток "е-Підтримка" для отримання державної допомоги вакцинованим громадянам.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив постанову, якою розширив програму "е-Підтримка". Зокрема, українці, які вакцинувалися проти коронавірусу, віком від 14 років також почнуть отримувати по тисячі гривень.

Використовувати кошти можна на сферу освіти (у тому числі для оплати здобуття дошкільної, позашкільної освіти, занять у гуртках, секціях), для оплати харчування та проживання у гуртожитках навчальних закладів, придбання шкільного приладдя та канцелярських виробів.