ПриватБанк запустив програму допомоги українським медзакладам

ПриватБанк запустив програму допомоги українським медзакладам
Фото: АрміяInform

Державний ПриватБанк відкрив програму "Допомога госпіталям та медустановам України". Усі перераховані гроші будуть спрямовувати на закупівлю медичного обладнання, медикаментів, витратних матеріалів.

Про це повідомила пресслужба держбанку.

Усі, хто хоче пожертвувати гроші на такі цілі, може перерахувати будь-яку суму через "Приват24". Зробити це можна у розділі "Добро".

Крім того, гроші можна переказати за допомогою банкоматів та терміналів самообслуговування ПриватБанку, вибравши відповідний розділ, або на сайті blago.privatbank.ua. Благодійні внески також приймаються у касах відділень банку.

"Щодня шпиталі та лікарні приймають тисячі поранених українців: військових та цивільних і, найстрашніше – дітей. Щодня мільйони українців та благодійників з-за кордону надсилають кошти, які забезпечують невідкладні потреби цих медустанов", - наголосили в банку, пояснюючи цілі нової програми.

Крім того, Національний банк відкрив спеціальний рахунок для підтримки Збройних сил України. Перерахувати кошти можна як у реквізитах, і з допомогою платіжної картки. Усі гроші йдуть на потреби ЗСУ.