Для абонентів "Київстар" у 9 європейських країнах діятимуть тарифи, як в Україні

Для абонентів "Київстар" у 9 європейських країнах діятимуть тарифи як в Україні
Для абонентів "Київстар" у 9 європейських країнах діятимуть тарифи як в Україні

Відтепер для абонентів "Київстар", які вимушено виїхали через війну в одну з 9 країн Європи, у роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи оператора. Тобто, оплачуючи свій тарифний план, як зазвичай, абоненти зможуть користуватися пакетом послуг за кордоном без додаткових доплат.

Про це повідомляє пресслужба "Київстару".

Серед країн, де тимчасово діятимуть спеціальні умови, – Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія.

Нова ініціатива "Київстар" стосується абонентів передоплати з актуальними тарифними планами лінійки "ТВІЙ" та найновішими тарифами "ВСЕ РАЗОМ". У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові умови діятимуть у більшості тарифних планів (конкретний перелік оператор не надає).

Для абонентів передплати та з тарифами "ВСЕ РАЗОМ" за умови оплати пакету послуг діятимуть стандартні умови їх тарифу. Наприклад, у рамках тарифу "Твій вибір" абоненти за кордоном отримають 15 Гб мобільного інтернету, безліміт на дзвінки у мережі "Київстар" та на всі вхідні дзвінки та 200 хвилин для дзвінків на номери інших операторів в Україні, а також у країні перебування. І все це за 175 грн, або за 5,5 євро.

Бізнес-клієнти та контрактні абоненти "Київстар" у більшості тарифів отримають розширений обсяг послуг для роумінгу на додаток до основного тарифу: 15 Гб мобільного інтернету, всі дзвінки безлімітні, 500 хвилин для вихідних дзвінків на українські номери та номери в країні перебування, а також 50 SMS. Для них також не списуватимуться мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Бізнес-клієнти з тарифами для IoT (для датчиків, GPS-навігаторів тощо) зможуть користуватися ними у роумінгу. Для цього їм нараховуватимуться пакети мегабайтів на місяць.

Абоненти передоплати, що користуються одним із старих тарифів, можуть перейти на нові пропозиції у фірмовому додатку "Мій Київстар" або подати заявку на зміну тарифу через короткий номер 466 та на сайті оператора.

Нагадаємо, абоненти мобільного оператора "Київстар" для зв'язку з рідними отримають 250 бонусних гривень у дев'яти країнах: Польщі, Румунії, Словаччині, Молдові, Угорщині, а також Німеччині, Італії, Литві та Чехії.