Microsoft на 6 місяців надасть українському бізнесу безкоштовні ліцензії

Microsoft на 6 місяців надасть українському бізнесу безкоштовні ліцензії

Американська корпорація комп'ютерних технологій Microsoft запропонувала українським підприємцям оформити безплатну ліцензію на свої продукти.

Про це повідомила компанія PartnerWay, офіційний український реселер продуктів таких tech-гігантів, як Google, Microsoft, Asana, AWS та Zendesk.

Безкоштовну ліцензію надають на 6 місяців, щоб отримати її, необхідно подати заявку через Google форму. У ній потрібно буде вказати сайт компанії, кількість ліцензій, яким тарифним планом та продуктами Microsoft користується замовник.

Пропозиція передбачає, що підприємці отримають безкоштовний доступ на 6 місяців до всіх продуктів компанії, що мають підписку: Microsoft Teams, Dynamics 365, Office 365, Windows 10, Visio.

У свою чергу PartnerWay пропонує українцям свої спецпропозиції. Йдеться про оплату у зручній валюті та безкоштовну клієнтську підтримку.

Водночас Microsoft вирішила призупинити продаж своїх товарів та надання послуг у Росії через вторгнення російської армії в Україну.

Раніше інший техногігант Google створив спеціальний фонд та запустив грантову програму для українських стартапів. У рамках програми можна буде одержати до 100 тисяч доларів.

Фото: ua.depositphotos.com