PlayStation Plus безкоштовно продовжила підписку українцям на місяць

PlayStation Plus безкоштовно продовжила підписку українцям на місяць
Sony послідовно підтримує Україну від початку повномасштабного російського вторгнення. Фото: ua.depositphotos.com

Транснаціональна корпорація Sony вирішила безкоштовно продовжити передплату на PlayStation Plus для українців. Це рішення мотивоване вторгненням Росії до України.

Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронювати участь

Про це повідомила найбільша фанатська спільнота PlayStation в Україні з посиланням на листи, які отримують користувачі.

"Так, якщо термін вашої підписки спливає найближчим часом, але з об'єктивних причин ви не можете нею скористатися та продовжити, компанія безкоштовно продовжить її", — йдеться у повідомленні спільноти.

Передплату безкоштовно продовжать на наступні 30 днів. Пролонгація пройде шляхом автоматичного погашення ваучера на обліковому записі користувача.

"PlayStation послідовно підтримує Україну з початку повномасштабного російського вторгнення", — зауважили у спільноті.

Зокрема, Sony зупинила всі продажі ігрової консолі PlayStation у Росії через війну в Україні.

За словами керівника відділу ігор дослідницької фірми IDC Льюїса Уорда, у Sony найбільша присутність у Росії серед усіх виробників ігрових консолей, тому така дуже значуща для індустрії відеоігор. Крім закриття продажів Sony Interactive Entertainment зупинила реліз нової гри Gran Turismo 7.

Нагадаємо, що 4 березня призупинити продаж своїх товарів та надання послуг у Росії вирішила корпорація Microsoft. Причина – вторгнення російської армії в Україну. Таку заяву зробив президент та віцеголова компанії Бред Сміт в офіційному блозі корпорації.

Фото: ua.depositphotos.com