Wizz Air скасувала всі авіаперельоти з Одеси в Абу-Дабі

Останній рейс Одеса – Абу-Дабі Wizz Air здійснив у січні
Напрямок Одеса – Абу-Дабі зовсім зник зі списку маршрутів Wizz Air. Фото: аеропорт "Одеса"

Угорська авіакомпанія Wizz Air скасувала польоти на маршруті Одеса — Абу-Дабі через недостатній попит на цей маршрут, повідомляє avianews.com.

"Wizz Air постійно стежить за ефективністю та попитом на свої маршрути, щоб пропонувати ті з них, які краще відповідатимуть запитам пасажирів", – йдеться в повідомленні лоукостера.

Останній рейс Одеса – Абу-Дабі Wizz Air здійснив у січні. Спочатку передбачалося, що авіакомпанія зробить перерву на зимовий сезон та відновить польоти у літню навігацію.

Як передає видання, у результаті напрямок Одеса – Абу-Дабі зовсім зник зі списку маршрутів Wizz Air.

Таке зазвичай відбувається, коли авіакомпанія вирішує остаточно закрити маршрут.

За даними системи бронювання Wizz Air, авіакомпанія не зупиняла розвиток мережі маршрутів. Нещодавно у неї з'явилися два нові напрямки з Абу-Дабі до Росії – Москви і Краснодара.

Wizz Air здійснив перший рейс з Абу-Дабі до Одеси 7 жовтня 2021 року. Авіакомпанія літала сюди на 239-місних літаках Airbus A321neo дочірнього підрозділу Wizz Air Abu Dhabi з базою в ОАЕ.

Згідно з початковими планами, лоукостер планував полетіти з Абу-Дабі до Одеси ще 1 жовтня 2020 року, але неодноразово переносив запуск рейсів. В авіакомпанії це пояснили низьким попитом.

Нагадаємо, 3 липня Wizz Air Abu Dhabi відкрив регулярні рейси за першим маршрутом до України Абу-Дабі — Київ. Лоукостер полетів до аеропорту "Бориспіль", хоча базовим аеропортом для Wizz Air у Києві є "Жуляни".