НБУ курс:

USD

41,41

+0,05

EUR

46,12

+0,12

Готівковий курс:

USD

41,80

41,72

EUR

46,60

46,44

Alliance bank представив єдиний мобільний застосунок для фізичних осіб, юридичних осіб та ФОП

Alliance bank представив єдиний мобільний застосунок для фізичних осіб, юридичних осіб та ФОП

Застосунок дозволяє швидко й дистанційно отримати доступ до всіх основних банківських продуктів. Вигідна програма кешбеку, відкриття депозитів у гривнях, доларах США або євро, оформлення кредитного ліміту до 100 тисяч гривень

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

АТ “Банк Альянс” випустив мобільний застосунок Alliance, який об'єднує послуги для фізичних і юридичних осіб та ФОП в єдиному просторі. Це робить управління особистими та бізнес-фінансами ще простішим – усі потрібні сервіси доступні в одному зручному інтерфейсі, без необхідності використовувати спеціальні бізнес-додатки. Застосунок Alliance пропонує широкий спектр можливостей для всіх категорій клієнтів і вже доступний для встановлення в App Store та Google Play, тож можна відразу оцінити його переваги, а ми розглянемо ключові з них.

Можливості для фізичних осіб

Застосунок дозволяє швидко й дистанційно отримати доступ до всіх основних банківських продуктів. Вигідна програма кешбеку, відкриття депозитів у гривнях, доларах США або євро, оформлення кредитного ліміту до 100 тисяч гривень – усе це можна зробити за кілька хвилин безпосередньо в застосунку.

Картка "Стартова" є основною карткою застосунку. Саме на неї можна отримати кредитний ліміт до 100 тисяч гривень і користуватися кешбеком, здійснюючи покупки за власні та кредитні кошти. Після активації картки, користувач автоматично отримує 30% кешбек на покупки протягом перших 30 днів або до накопичення 500 гривень. Надалі кешбек складатиме 1% і буде діяти постійно без додаткових налаштувань.

Можливості для бізнесу

Головна перевага для бізнес-користувачів полягає в можливості керувати фінансовими операціями для юридичних осіб і ФОП наряду з персональними коштами в одному застосунку. Реєстрація через "Дію" або відеочат займає лише кілька хвилин і відкриває доступ до ряду зручних функцій, таких як:

  • Безкоштовні та швидкі платежі до бюджету в кілька кліків;
  • Можливість здійснювати комерційні платежі;
  • Автоматична перевірка отримувачів платежу на ризик-фактори;
  • Зручне повторення платежів у два кліки;
  • Онлайн-квитанції.

Після відкриття бізнес-рахунку користувачі отримують безкоштовну віртуальну картку з можливістю замовити пластикову. Протягом першого року обслуговування безкоштовне. Крім того, платежі для сплати податків та перекази з рахунку ФОП на будь-які картки і рахунки в Alliance bank також є безкоштовними. Також під відкритий бізнес-рахунок можна отримати бізнес-кредит для розвитку своєї справи. Все це доступно повністю онлайн, без відвідування відділень банку.

Зручність та функціональність

Застосунок Alliance вирізняється зручним дизайном і інтуїтивним інтерфейсом. На головному екрані застосунку відображені картки користувача, кешбек, курси валют, та депозити. Якщо ви зареєструвалися як ФОП або ЮО, вгорі на головному екрані застосунку є розділи: Особисте та Бізнес, і ви обираєте необхідне. Також в Alliance можна встановлювати різні обкладинки віджету картки, обираючи дизайни із запропонованої галереї, змінювати назви карток і встановлювати режими "день", "ніч” і “автоматично”.

Застосунок доступний для завантаження і постійно доповнюється новим функціоналом. Всі оновлення можна відстежувати на офіційному сайті банку та в соціальних мережах.