ЄБРР відзначив Укргазбанк як найактивнішого банка-емітента в Україні за програмою підтримки торгівлі

ЄБРР відзначив Укргазбанк як найактивнішого банка-емітента в Україні за програмою підтримки торгівлі
Побудуйте ефективну HR-стратегію вашого бізнесу HR Wisdom Summit від Delo.ua та Ekonomika+
17 липня HR-лідери OLX Робота, Shell, ArcelorMittal та ще понад 30 великих компаній поділяться найкращими практиками адаптації ветеранів у робоче середовище, підтримання ментального здоров’я команди, наймання в умовах кадрового голоду та використання інновацій в HR
Забронювати участь

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) визначив найбільш успішні банки-партнери з усього світу за результатами 2023 року.

Укргазбанк вже вчетверте поспіль отримав нагороду в номінації «Most Active Issuing Bank in Ukraine» («Найактивніший банк-емітент в Україні») за програмою підтримки торгівлі ЄБРР (TFP). Це ще раз підтверджує лідерські позиції банку на ринку торговельного фінансування.

 «Ми вдячні ЄБРР за стратегічне партнерство задля підтримки української економіки в цей надскладний для України воєнний час. Кожне десяте євро з усього, що інвестує ЄБРР в Україну, йде саме через Укргазбанк. Наша команда має унікальну експертизу в торговельному фінансуванні та продовжить надавати потужну підтримку українському експорту та імпорту»,  зазначив Володимир Пономарьов, перший заступник голови правління Укргазбанку.

Оголошення переможців відбулось під час 33-го щорічного зібрання та бізнес-форуму ЄБРР в Єревані.

За підтримки ЄБРР Укргазбанк здійснив 81 угоду з торговельного фінансування на суму близько 234 мільйонів євро у 2023 році.

Загалом травень став суперпереможним місяцем для Укргазбанку за напрямом торговельного фінансування. IFC визнав Укргазбанк «Best Trade Partner Bank – Eastern Europe 2024». За версією Global Trade Review він став найкращим банком з торговельного фінансування Східної Європи у 2023 році. А угода щодо доступного страхування перевезень у Чорному морі стала однією з найкращих.

Публічне акціонерне товариство акціонерний банк «УКРГАЗБАНК». Банківська ліцензія №123 від 21.07.1993, видана НБУ. Реєстраційний номер у Державному реєстрі банків №183