НБУ курс:

USD

41,45

+0,04

EUR

46,11

--0,01

Готівковий курс:

USD

41,75

41,65

EUR

46,63

46,45

Картки ПриватБанку безплатно поїдуть "Укрпоштою" клієнтам до 8 нових країн

Картки ПриватБанку безплатно поїдуть "Укрпоштою" клієнтам до 8 нових країн
Фото: пресслужба ПриватБанку

За місяць після запуску міжнародної доставки карток ПриватБанку Укрпоштою, до мапи доступних для доставки країн додали 8 нових країн: Бельгію, Болгарію, Кіпр, Казахстан, Ізраїль, Нідерланди, Норвегію та Швецію

Економічна відповідальність: Топ платників податків 2024
Якщо ваша компанія входить до топ-10 підприємств своєї галузі, якщо вона свідомо будуєте “білий бізнес” та чесно платить податки задля підтримки держави — запрошуємо взяти участь у проєкті “Економічна відповідальність: Топ платники податків 2024”
Заповнити анкету

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Зазначається, що до кінця 2024 року доставка карток до цих країн буде безплатною всім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку в Приват24.

Як зауважують в фінустанові, замовити нову чи перевипустити діючу картку ПриватБанку дуже просто - оформити заявку за декілька кліків у Приват24.

"Якщо ви бажаєте замовити доставку нової пластикової картки, спочатку оформте Digital картку (віртуальну), а потім у меню «Усі картки» замовте її доставку", - пояснюють у ПриватБанку.

Нагадаємо, від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки.

За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 та отримати платіжну картку через логістичного партнера по всій Україні та за кордоном.

Наразі послуга доставки карток ПриватБанку доступна в межах України та в 17 країнах світу.

Нещодавно ПриватБанк розширив мапу доставки карток. Відтепер можна отримати "фізичну" картку через кур’єра "Нової Пошти" на будь-яку адресу в Іспанії, Франції та Угорщині.