"Нова пошта" відновила роботу в трьох селищах на півночі Херсонщини

"Нова пошта" відновила роботу в трьох селищах на півночі Херсонщини
Фото: Нова пошта

"Нова пошта" відновила роботу на деокупованій частині Херсонської області, відкривши три мобільних відділення у селищах Високопілля, Велика Олександрівка та Архангельське. Про це йдеться у повідомленні поштового оператора.

"Відтепер мешканці сіл та навколишніх населених пунктів зможуть отримувати та відправляти посилки вагою до 30 кг. Сплатити за послуги доставки можна онлайн через додаток "Нової пошти". Готівка наразі не приймається", - зазначають в компанії.

Вона вказує, що привезла з собою інтернет-модуль Starlink та генератор, аби щоб мешканці могли підзарядити свої пристрої та зв’язатися із рідними, адже на деокупованих територіях подекуди відсутня електроенергія та інтернет-зв’язок.

У Високопіллі мобільне відділення працює з 14:30 до 15:30 на вулиці Визволителів, 55; у Великій Олександрівці - з 11:00 до 12:00 на вулиці Братській, 17; а в Архангельському - з 13:00 до 14:00 на вулиці Тараса Шевченка, 45-А.

Наразі "Нова пошта" відновила роботу у 45 населених пунктах, що були звільнені, зокрема 43 відділень в Харківській області та двох у Донецькій. Нагадаємо також, що днями український оператор доставки відкрив своє перше відділення за кордоном - у Варшаві.